INVERELL PROSTATE CANCER SUPPORT GROUP

Proudly affiliated with



Inverell Men's Health Night

Inverell RSM Club Auditorium

Friday 18th October 2019

6.00 pm for 6.20 pm Start

	Welcome	Peter Caddey
6.20 – 6.30 (10 mins)	Welcome to Country	Kelvin Brown
	Opening	Mayor Paul Harmon
6.30 - 6.50 (20 mins)	Kelly Foran	Friendly Faces Helping Hands
6.50 - 7.10 (20 mins)	Dr Barry Jackson	Skin Cancer Specialist
7.10 - 7.40 (30 mins)	A/Prof. Tom Shakespeare	Radiation Oncologist
7.40 - 8.00 (20 mins)	Rob Anderson	Ex Farmer Diagnosed with Depression
8.00 - 8.15 (15 mins)	Interval	
8.15 - 8.35 (20 mins)	Q & A with Jamie Lyon	Gerry Taveira
8.35 - 9.05 (30 mins)	Dr. Phillip Katelaris	Urological Surgeon
9.05 – 9.15 (10 mins)	Ms. Natasha Bissell	Prostate Cancer Specialist Nurse
9.15 – 9.25 (10mins)	Interval	
9.25 - 9.40 (20mins)	Len Pascoe	Former Australian Cricketer
Followed by	Greg Hayes	Comedian and Impersonator